Támogatás


Bízunk benne, hogy előadásainkkal évről-évre maradandó élményt nyújtunk Önöknek!
Kulturális tevékenységünket a jövőben is szeretnénk színvonalasan folytatni, ezért kérjük gondoljanak ránk az adóbevallásuk beküldésekor is! Az adó 1+1%-ának felajánlása nem jár plusz költséggel és csak néhány percet vesz igénybe, nekünk viszont hatalmas segítség! Természetesen nézőink már azzal is támogatnak minket, hogy belépőjegyet, bérletet vásárolnak előadásainkra, amit ezúton is hálásan köszönünk!

sam-1szazalek.jpg


Milyen módon tud rendelkezni adója 1%-áról?

A legfontosabb, hogy a személyi jövedelemadó-bevallástól függetlenül bármikor beadhatja az 1+1%-ról szóló nyilatkozatát (22EGYSZA jelű nyomtatványon) 2023. május 22-ig. A kitöltött nyomtatványt borítékba kell helyezni, gondosan lezárni, névvel és a 8-as számmal kezdődő adóazonosító számmal ellátni, majd elpostázni vagy személyesen elvinni a NAV-hoz.

Nézzük részletesen bevallási formákat:
1. A legújabb forma a NAV bevallási tervezet. Az adóhatóság megcsinálja a bevallást, amit ha rendben talál, csak el kell juttatnia a NAV-hoz postán vagy személyesen. A másik lehetőség, hogy az e-SZJA online kitöltő felületen elektronikus úton küldi be a bevallását és az adó 1+1%-áról történő rendelkezést is. Ehhez ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkeznie. Ha még nem rendelkezik ügyfélkapuval, a kormányablakokban vagy online regisztrálhat.
2. Amennyiben Ön készíti el a bevallását, akkor a 18SZJA bevallás EGYSZA lapján tud rendelkezni. Abban az esetben, ha minket (Zenthe Ferenc Színház Nonprofit Kft.) választ kedvezményezettként, úgy az adóbevallásában csupán színházunk adószámát kell feltüntetni: 23327186-2-12

Innen letölthető a NAV-hoz beküldhető rendelkező nyilatkozat (adószámunkkal előre kitöltve).

Kérjük, ne hagyja veszni adója 1%-át!

Köszönjük, hogy számíthatunk a támogatására!

Milyen formában tudják még támogatni színházunkat?
- Pénzbeli támogatással
Rendszeresen vagy egyszeri támogatással színházunk bankszámlaszámára utalt összeggel hatalmas segítségünkre lehet. 
Bankszámlaszámunk (forint összeg esetén): 10400786-50526583-80891015

- Legyen arany, ezüst vagy bronz fokozatú támogatónk!
Várjuk egyéni vagy üzleti partnereinket! Kerüljenek fel a támogatói falunkra, kapjanak névre szóló székeket a színházteremben és további VIP kedvezményeket a Zenthe Ferenc Színháztól! 

Kérjük, írja meg nekünk, ha bármilyen felajánlást szeretne tenni tevékenységünk segítésére!
Andó Ákos üzletszervezési vezető
E-mail: ertekesites@zentheszinhaz.hu
Tel.: +3620/355-1800
Cím: 3100 Salgótarján, Fő tér 5. (Zenthe Ferenc Színház)